Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

07/05/2014 - Informació institucional

Anna Bigas escollida membre de l’EMBO

EMBO anuncia 106 nou membres elegits per a la seva excel·lència científica en les ciències de la vida

La European Molecular Biology Organization (EMBO) ha elegit a 106 investigadors d’excel·lència de l’àmbit de les ciències de la vida, per a ser nous membres d’aquesta prestigiosa organització. Entre ells hi ha la Dra. Anna Bigas, coordinadora del grup de cèl·lules mare i càncer de l’IMIM com a única investigadora espanyola escollida en aquesta edició.

En l’edició d’aquest any, s’ha donat la benvinguda a un nombre més gran d’investigadors per celebrar els 50 anys de l’organització. Dels 106 científics elegits, cent resideixen a Europa i als països veïns i sis són membres associats de la Xina, el Japó i els Estats Units. Actualment EMBO compta amb més de 1.600 científics de l’àmbit de les ciències de la vida, tots ells escollits per a les seves contribucions excepcionals en aquesta àrea.

EMBO és sinònim d'excel·lència en les ciències de la vida i per mi ser escollida membre és un gran honor i un reconeixement a la meva recerca i a la gent que ha treballat amb mi aquests anys. L’organització escull els seus membres per votació dels científics de la comunitat EMBO i això fa que aquest reconeixement sigui molt més especial” explica la investigadora.

Els objectius principals d’aquesta organització són donar suport a investigadors amb talent en totes les etapes de les seves carreres científiques i estimular l’intercanvi d’informació científica i ajudar a construir un entorn de recerca europeu. Els investigadors elegits com a membres EMBO fan valuoses contribucions a l'organització proporcionant suggeriments i comentaris sobre les seves activitats. Així mateix col·laboren en comitès de selecció i fan de mentors a joves científics . Les seves aportacions han ajudat a promoure l'excel·lència en ciències de la vida des de 1964.

Nota de premsa enviada per EMBO

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte