Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

19/12/2012 - Informació institucional

Una delegació de l’Agència Antidopatge de la Xina visita l’IMIM

La visita va permetre establir noves línies de col·laboració per al futur

Membres de la delegació xinesa i de l'IMIM

El passat divendres 14 de desembre el Grup de Recerca en Bioanàlisi i Serveis Analítics de l’IMIM (Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques) va rebre la visita d’una delegació de la China Anti-Doping Agency (CHINADA), formada per la seva sots-directora general, la Sra. Yuan Hong, el sots-director administratiu, el Sr. Fei Sai, el director del Laboratori Antidopatge de Beijing , el Sr. XU Youxuan, el director del Laboratori de Control d'Aliments i Medicaments, el Sr. Zhang Yinong i la Sra Zhou Xinmiao, membre del Departament d’Administració de l’Agència.

La visita s'emmarca en la llarga col·laboració que el Laboratori de Control Antidopatge de l’IMIM ha mantingut amb el Laboratori de Control Antidopatge de Beijing i amb l’Agència Antidopatge de la Xina en projectes de recerca sobre el control del dopatge en l'esport. Fins el moment, s’han realitzat col·laboracions en l’estudi de la detecció de l’administració d’hormona de creixement i la detecció d’esteroides anabolitzants endògens.

A més de visitar les instal·lacions del laboratori de l’IMIM, la delegació xinesa va mostrar un gran interès per les línies de recerca actuals del nostre laboratori , fet que va permetre establir noves línies de col·laboració que en el futur han d'incloure l'aplicació de tècniques de teràpia gènica en el mon del rendiment esportiu.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte