Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

10/11/2011 - Informació general

L'IMIM ha rebut dos ajuts de la Fundació La Marató de TV3

El dia 9 de novembre a les 18:30 hores va tenir lloc l'acte de lliurament de les ajudes de la Fundació La Marató de TV3, corresponents a la recerca en lesions medul·lars i cerebrals adquirides, que van centrar La Marató del 2010.

En aquesta ocasió s'han presentat a la convocatòria un total de 100 projectes de recerca i se n'han atorgat uns 30, tots ells han hagut de passar un procés d'avaluació fet per consemblants (peer review) i gestionat per l'Agència d'Informació, Avaluació i Qualitat en Salut del Departament de Salut de la Generalitat, en el que hi han participat 111 experts en lesions medul·lars i cerebrals adquirides, d'àmbit internacional, que han avaluat els projectes en funció de la seva qualitat, metodologia i rellevància.

D'aquests 30 projectes que rebran finançament, dos són d'investigadors de l'IMIM i de l'Hospital del Mar i, d'un d'ells a més, en som els coordinadors.

Els projectes seleccionats són:

- GODS project: Genetic contribution to functional Outcome and Disability after Stroke, coordinat per Jordi Jiménez Conde, investigador del Grup de Recerca Neurovascular de l'IMIM i metge adjunt de Neurologia de l'Hospital del Mar, a qui se li han concedit al voltant de 300.000 €.

- Proposal to improve Neurogenic Bowel Dysfunction and related Quality of Life outcomes in subjects with brain or spiral cord acute injury. L'investigadora principal és Silvia Delgado Aros, coordinadora del grup de recerca en entero-neurologia immuno-inflamatòria i obesitat de l'IMIM i metgessa adjunta del servei de digestologia de l'Hospital del Mar, a qui li han concedit al voltant de 200.000€.


El lliurament va tenir lloc a la Sala d'Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona i va comptar amb la participació de l'Honorable Sr. Boi Ruíz, conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya i de la Excma. i Mgfca. Sra. Anna Ripoll, rectora de la UAB, i va ser presentat pel periodista Albert Om.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte