Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

21/06/2011 - Informació institucional

El Consell Rector nomena a Olga Pané gerent del Parc de Salut MAR

Olga Pané és metge, especialista en Medicina del Treball, màster en gestió de serveis de Salut per la Universitat de Barcelona i diplomada en gestió hospitalària per ESADE

Des de l’any 2008 i fins l’actualitat ha ocupat la gerència del Consorci Sanitari de l’Anoia. Prèviament i durant set anys, ha estat directora general de l’empresa Projectes Sanitaris i Socials, empresa de gestió de serveis del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), responsabilitzant-se de la gestió de l’àrea bàsica de salut de La Roca del Vallès i del Consorci Sanitari de Mollet. També ha exercit responsabilitats de direcció en diferents empreses vinculades amb el grup CSC.

Ha participat en nombrosos projectes de consultoria sobre gestió i reordenació d’hospitals, disseny d’instruments de gestió de sistemes de salut i sobre logística i atenció primària a països llatinoamericans i ha col·laborat amb projectes del Banc Mundial. Ha desenvolupat activitats docents com a professora del màster de gestió d’entitats proveïdores del sistema de Salut de la Universitat Rovira i Virgili i professora del màster en gestió de serveis sanitaris de la Universitat Oberta de Catalunya.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte