Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

06/07/2009 - Informació institucional

Us presentem l'IMAS a la xarxa

El nou magazine digital de l’IMAS

Us donem la benvinguda al magazine digital de l’IMAS  que, amb l’objectiu d’aconseguir la màxima visibilitat de les iniciatives, projectes i qualsevol fet noticiable de la gent que forma l’Organització, pretén ser alhora un instrument que faciliti la participació de tothom. Aquest nou suport de comunicació digital que està pensat en webzine, format que incorpora arxius audiovisuals, enllaços a pàgines web, imatges i arxius de so, pren el relleu a l’antic butlletí en paper “ L’IMAS a la butxaca”.

Cercar la interactivitat de l'audiència és una de les seves principals finalitats, per això s’ha creat el bloc del magazine en què s’aniran proposant temes relacionats amb els continguts de la revista.

En aquesta primera entrega es tracten temes com l'impacte del Procés de Bolònia en les nostres institucions amb un enllaç al bloc i a diferents pàgines web. Pau Gomar, nou director de Recursos Humans, ens presenta el Pla d’Igualtat de l’IMAS i ens anima a participar amb les nostres opinions sobre aquesta iniciativa a l’espai bloc. També coneixerem a fons el projecte de la Direcció de Docència per a assolir una Formació Mèdica competitiva i de qualitat, sabrem en què hem estat a l'avantguarda i visitarem, mitjançant tires d'imatges i links d'interès, alguns dels actes, jornades i cursos, com la jornada sobre la violència al lloc de treball, que també disposa d’un espai per al debat al bloc del magazine.

I per acabar, a ”la contra” obrim la publicació a la societat civil, associacions de malalts, fundacions i persones rellevants per la seva implicació en el món sanitari, que disposaran d’un espai per a fer-nos arribar les seves visions sobre els diferents aspectes que envolten la salut. Hem volgut inaugurar el primer número amb una entrevista al President Maragall que ens explica les seves prioritats en la lluita contra l’Alzheimer

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte