Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

20/10/2022 - Informació general

La Sociedad Española de Hematología y Hemoterapia beca a dos investigadors de l’Hospital del Mar i de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques

Ramon Díez-Feijóo Varela i Sílvia Ramos Campoy han rebut dues beques personals per a desenvolupar diferents projectes de recerca.

Dos investigadors de l'Hospital del Mar i de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques han rebut dues beques de la Sociedad Española de Hematología y Hemoterapia, en el marc del LXIV congrés de l'entitat, celebrat a Barcelona del 6 al 8 d'octubre. Es tracta de beques personals d'un any, per valor de 36.000 euros, prorrogables un segon any.

En aquest sentit, el Dr. Ramón Díez-Feijóo Varela ha rebut la beca FEHH per desenvolupar la seva participació al projecte 'Carga mutacional tumoral en el linfoma folicular y su impacto en la respuesta al tratamiento de primera línia y en la recaída'. L'estudi el lidera el cap del Servei d'Hematologia de l'Hospital del Mar i coordinador del Grup de recerca clínica aplicada a neoplàsies de l'IMIM, el Dr. Antonio Salar.

La segona beca ha estat per a la Dra. Sílvia Ramos Campoy. En el seu cas, ha estat la beca FEHH amb la col·laboració d'AstraZeneca, per al projecte 'Impacto de la complejidad genòmica en la evolución clínica de los pacientes con LLC tratados con nuevas terapias dirigidas: estudio de vida real en España'. La Dra. Blanca Espinet, cap de secció de Citogenètica Molecular del Servei de Patologia de l'Hospital del Mar, integrat a la xarxa de diagnòstic biomèdic i per la imatge, dibi, i investigadora de l'IMIM, lidera aquest treball.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte