Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

30/06/2006 - Nota de premsa

Obertes les inscripcions al THIRD INFOBIOMED TRAINING CHALLENGE – Data límit 12 de juliol

L’INFOBIOMED Training Challenge és una innovadora experiència formativa organitzada per la xarxa d’excel•lència europea INFOBIOMED, que va estar premiada en la seva primera edició com a "Mejor Idea del año 2005" per Diario Médico. El seu objectiu és promoure el diàleg entre diferents disciplines, clau per al desenvolupament de la informàtica biomèdica.

Aquesta xarxa, coordinada per la Unitat de Recerca en Informàtica Biomèdica-GRIB / IMIM-UPF, pretén promoure la consolidació de la Informàtica Biomèdica, disciplina situada en la confluència entre la Bioinformàtica i la Informàtica Mèdica i que ofereix excel•lents oportunitats per l’avenç cap a la medicina personalitzada.

El format, igual que en les edicions anteriors, consistirà en dos grups de 5 participants de diferents nacionalitats, amb formació diferent (biòlegs, bioinformàtics, químics, metges etc), que treballaran junts, durant una setmana, per resoldre un determinat cas pràctic.

La xarxa INFOBIOMED es farà càrrec de les despeses de viatge, manutenció i allotjament dels participants.

En acabar l’estada, si el jurat avalua positivament el treball realitzat, els participants podran beneficiar-se d’una estada d’un mes en qualsevol dels centres que formen part de la xarxa INFOBIOMED.

Enguany, el Third INFOBIOMED Training Challenge tindrà lloc del 2 al 6 d’octubre. Tots aquells que estigueu interessats en participar-hi trobareu més informació a Third INFOBIOMED Training Challenge .

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte