Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

03/12/2021 - Informació institucional

1.880.000€ per preparar materials de referència per avaluar la qualitat dels laboratoris antidopatge acreditats del mon

L'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) ha signat un contracte de cinc anys amb l'Agència Mundial Antidopatge (WADA https://www.wada-ama.org/), en el marc d'una concurrència d'ofertes a nivell internacional, per valor de 1.880.000€, per a la preparació de materials de referència per al seu programa extern d'avaluació de la qualitat dels laboratoris (EQAS) acreditats per a la realització de controls antidopatge arreu del mon (WADA's External Quality Assessment Scheme).  

El Dr. Oscar Pozo, coordinador del grup de recerca en Metabolòmica Aplicada del Programa de recerca en Neurociències de l'IMIM ,serà el responsable de l'execució del contracte a partir de gener 2022.

Per poder participar en la concurrència d'ofertes, era un requisit imprescindible que el laboratori que executés el projecte estès acreditat segons la norma de qualitat ISO/IEC 17025:2017. Aquesta norma es la més exigent a nivell internacional per demostrar la competència dels laboratoris d'assaig i calibratge. L' IMIM aquesta tardor es va acreditar per aquesta norma.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte