Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

29/09/2021 - Informació general

Dos professionals de l’Hospital del Mar i l’IMIM, al Comitè Científic Assessor de la COVID-19 de la Generalitat

Els doctors Juan Pablo Horcajada i Robert Güerri formen part d'aquest comitè, que es va constituir ahir de forma oficial. Aquest organisme inicia la seva tasca amb 32 persones vinculades al coneixement científic de diferents professions i àmbits de treball i actuarà amb independència de criteri. La seva tasca serà oferir assessorament tècnic en la determinació de les diferents accions de control de la pandèmia.

El departament de Salut va crear ahir, de forma oficial, el Comitè Científic Assessor de la COVID-19, un organisme creat per oferir assessorament independent sobre les diferents accions de control de la pandèmia a Catalunya. Entre els seus 32 membres inicials hi ha el Dr. Juan Pablo Horcajada, cap del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital del Mar i coordinador del Grup de recerca en Patologia Infecciosa i Antimicrobians (IPAR) de l'Institut Hospital de Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM). També el Dr. Robert Güerri, cap de secció del Servei de Malalties Infeccioses i investigador a l'IMIM.

Robert_Güerri_Juan_Pablo_Horcajda

El Dr. Robert Güerri (esquerra) i el Dr. Juan Pablo Horcajada (dreta)

El comitè el lidera la Dra. Magda Campins, cap del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, i en formen part, professionals de reconegut prestigi en el camp de la sanitat, la medicina, les ciències de la salut i les ciències socials, jurídiques i econòmiques. El seu nomenament té una duració de tres anys i es reuniran, com a mínim, una vegada el trimestre.

Membres del comitè assessor

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte