Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

12/11/2018

La lluita contra els càncers de la sang

Biblioteca Camp de l'Arpa - Caterina Albert (Indústria, 295) a les 19:00 h

Cinquena xerrada del cicle "Perdent la por al càncer" amb la Xarxa de Biblioteques de Barcelona. Sota el títol "La lluita contra els càncers de la sang" el Dr. Antoni Salar i la Dra Blanca Sánchez ens parlaran de la leucèmia aguda i els càncers limfatics: els seus símptomes, tractaments, com es diagnostiquen, com prevenir-los i estratègies de futur. En aquesta ocasió la xerrada es realitzarà a la Biblioteca Camp de l’Arpa – Caterina Albert.

Aquest és un cicle que s'emmarca en el projecte "Visions de Ciència" que fa anys que porten a terme les Biblioteques de Barcelona, i que en aquesta ocasió han encarregat a l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) gràcies a l'èxit obtingut amb el cicle de cafè científics que es van organitzar l'any passat.

Cada setmana les xerrades tractaran un tema diferent relacionat amb la malaltia: la immunoteràpia, la genètica del càncer, la medicina personalitzada, el càncer a la tercera edat, el càncers hematològics, la importància de l'exercici i la dieta en el càncer, la gestió de les emocions i com els avenços tecnològics ajuden al tractament. El cicle té una durada de 8 setmanes i les xerrades es faran cada dilluns a les 19 hores alternativament a 4 biblioteques de l'àrea de Barcelona: Biblioteca Camp de l'Arpa, Biblioteca Sagrada Família, Biblioteca Vila de Gràcia i la Biblioteca del Clot.

Amb aquesta iniciativa es vol aportar una mirada optimista sobre les noves teràpies disponibles, la recerca més actual, l'enfocament multidisciplinari, la prevenció, l'apoderament del pacient o la vida després d'un càncer, gràcies a la participació com a ponents dels millors experts de l'Hospital del Mar i de l'IMIM.

Tots els actes

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte