Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

6 i 7 de juny 2017

“ELIXIR Innovation and SME Forum: Genomics, bioinformatics and health - Public-private partnerships in open data”

Auditori PRBB a les 13:30 hores

Els propers 6 i 7 de juny tindrà lloc a l’auditori del PRBB la Jornada “ELIXIR Innovation and SME Forum: Genomics, bioinformatics and health - Public-private partnerships in open data” amb l’objectiu de donar a conèixer a les empreses els recursos de dades i de serveis gratuïts disponibles a través d’ELIXIR Espanya i ELIXIR Europa.

ELIXIR és una organització intergovernamental, en la que hi participa el Programa d’Informàtica Biomèdica (GRIB) de l’IMIM i la UPF, que reuneix recursos en ciències de la vida de tot Europa. Aquests recursos inclouen bases de dades, eines de programari, materials de capacitació, emmagatzematge en el núvol i superordinadors. L'objectiu d'ELIXIR és coordinar aquests recursos de manera que formin una única infraestructura. Aquesta infraestructura fa que sigui més fàcil per als investigadors trobar i compartir dades, intercanviar coneixement o posar-se d’acord en quines són les millors pràctiques.

L'esdeveniment és gratuït i obert a totes les empreses grans i petites tant de la regió de Barcelona com de fora. Està organitzat per ELIXIR Espanya i ELIXIR Hub, en col·laboració amb la Iniciativa sobre Medicaments Innovadors (IMI), Biocat, Bioinformatics Barcelona (BIB) i el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) i és particularment rellevant per a les grans i petites empreses actives en les àrees de genòmica i salut.

La data límit d’inscripció és el 26 de maig. Clicant aquí trobareu més informació sobre la Jornada i què cal fer per inscriure-s’hi.

Veure el programa

Tots els actes

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte