Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

06/04/2017

Designing and implementing a clinical trial to test the impact of community gardens on health: Insights from the CAPs Trial

Sala Xipre (173.06-1a planta IMIM) a les 13:00 hores

Ens plau convidar-vos al proper seminari del Programa d'Epidemiologia i Salut Pública de l'IMIM, que tindrà lloc el proper dijous 6 d'abril a les 13:00h a la Sala Xipre (1a planta de l'IMIM). En aquesta ocasió el títol del seminari serà "Designing and implementing a clinical trial to test the impact of community gardens on health: Insights from the CAPs Trial" i anirà a càrrec de Jill Litt, professora associada de Salut Ambiental del Programa d'Estudis Ambientals de la Universitat de Colorado.

Resum

L'assaig clínic CAPs investiga la prevenció del càncer des d'una perspectiva nutricional i de vida activa. Menjar una dieta saludable que inclogui fruites i verdures és una part important de la prevenció del càncer, juntament amb l'activitat física. Algunes persones, però, no tenen accés a aliments saludables i espais a l'aire lliure que fomentin l'activitat. La Dra. Litt i altres estan treballant amb jardiners comunitaris i gent en llistes d'espera per a parceles, per mesurar canvis de comportament relacionats amb la salut rellevants per al control i prevenció del càncer entre una població multi-ètnica d'adults amb ingressos baixos. Litt espera establir una intervenció viable i escalable que ajudarà a que comunitats i individus agafin estils de vida saludables per reduir el seu risc de càncer. La Dra. Litt presentarà l'enfocament dels CAPs i parlarà de les tribulacions de dissenyar un estudi d'aquest tipus, trencant barreres de finançament per donar suport a un assaig clínic comunitari, i el procés actual d'implementació, desenvolupament de protocol i qüestions relacionades amb el reclutament i retenció.

Breu CV

La Dra. Jill Litt és professora associada de Salut Ambiental del Programa d'Estudis Ambientals de la Universitat de Colorado a Boulder. La Dra. Litt va rebre el seu doctorat en salut ambiental i política pública de l'Escola de Salut Pública Johns Hopkins Bloomberg. Té experiència en l'àrea de salut ambiental urbana, treballant durant l'última dècada als barris de Baltimore, Filadèlfia, Boston i Denver en una varietat de temes relacionats amb l'entorn construït i la salut, incloent la neteja i remodelació d'antics terrenys urbans industrials, l'enverinament per plom, la demolició d'habitatges, la justícia ambiental, l'avaluació de riscos químics, i, més recentment, els sistemes d'habitatge, jardins dcomunitaris, i alimentació local.

Investigadora interdisciplinària, la Dra. Litt utilitza mètodes d'investigació participativa basada en comunitat, epidemiologia, avaluació de riscos, i etnografia per a estudiar les relacions entre els entorns residencials i la salut.

Veure pòster

Tots els actes

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte