Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

1/12/2016

"Reflecting on populations, prevention strategies and health equity" a càrrec de Joan Benach

Sala Xipre (173.06-1a planta IMIM) a les 13:00 hores

Ens plau convidar-vos al proper seminari del Programa d’Epidemiologia i Salut Pública de l'IMIM (Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques) d’aquest curs, que tindrà lloc el dijous 1 de desembre a les 13h. El Dr. Joan Benach, director del grup de recerca en Desigualtats en la Salut- Employement Conditions Network (GREEDS-EMCONET, UPF)ens presentarà el següent seminari:

"Reflecting on populations, prevention strategies and health equity"

Data: Dijous 1 de desembre
Hora: 13h
Sala: Xipre (1a planta)
Idioma: Anglès, diapositives en anglès.

Resum

El Dr. Benach parlarà sobre les seves àrees de recerca recents i liderarà un debat que reflexioni sobre poblacions, estratègies de prevenció i equitat a la salut. Per a més informació, trobareu ens ha facilitat aquestes dues lectures:

Benach 2013: A new typology of policies to tackle health inequalities and scenarios of impact based on Rose’s population approach

Krieger 2012: Who and What Is a “Population”? Historical Debates, Current Controversies, and Implications for Understanding “Population Health” and Rectifying Health Inequities.

CV del ponent

Joan Benach és director del Grup de Recerca en Desigualtats en la Salut - Employment Conditions Network (GREDS-EMCONET, UPF), co-director del Centre de Polítiques Públiques de la Universitat Johns Hopkins-Pompeu Fabra JHU-UPF, i Investigador Principal en el Departament de Ciències Polítiques i Socials a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) de Barcelona. La seva formació inclou llicenciatura, master, grau en Medicina Preventiva i Salut Pública, doctorat en Salut Pública (Universitat Johns Hopkins) i un ampli bagatge en les ciències socials (Història, i Metodologia de les Ciències Socials). Les seves contribucions científiques inclouen nombrosos treballs i publicacions amb anàlisi originals sobre els Determinants Socials de les Desigualtats en la Salut, incloent condicions laborals i l'ocupació precària, les interseccions de salut entre classe social, geografia, migració i gènere, i anàlisi i metodologia de les polítiques de salut. A més, ha desenvolupat àmpliament activitats de transferència de coneixement que inclouen freqüents col·laboracions amb grups i institucions de la societat civil, entre elles la publicació de llibres, informes i fullets per al públic general, així com nombroses aparicions en els mitjans de comunicació i xarxes socials.

Veure pòster 

Tots els actes

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte