Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

10 de desembre de 2014

European Medical Information Framework Colloquium

Auditori PRBB a les 17:30 hores

El proper dia 10 de desembre de 18:00 a 20:00 h tindrà lloc a l'Auditori del PRBB el col·loqui "European Medical Information Framework (EMIF)". El projecte EMIF té per objectiu desenvolupar un marc comú d'informació per a les dades a nivell de pacients. Aquest marc connectarà diverses dades reals de pacients, permetent als científics l’accés a noves vies de recerca mèdica.

El projecte es centra inicialment en l'obesitat i la malaltia d'Alzheimer i, durant cinc anys, 57 organitzacions europees col·laboraran en aquesta iniciativa, amb un pressupost de 58 milions d'euros que financia l'IMI, la Iniciativa Europea de Medicaments Innovadors.

El col·loqui permetrà als socis de l'EMIF, representats per 120 científics europeus que participen al projecte, explicar la importància de les dades obertes i el potencial d’EMIF per facilitar l’accés a aquesta informació amb les degudes garanties.

El Sr Boi Ruiz, Conseller de Salut serà qui inaugurarà l'acte i els Srs. Josep Maria Via, president del Parc de Salut Mar i Jaume Casals, rector de la Universitat Pompeu Fabra, donaran la benvinguda als assistents. 

Ferran Sanz, director del Programa de recerca en Informática Biomèdica (GRIB) de l'IMIM i la UPF juntament amb el Alberto Lleó, cap del Departament de Neurologia de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i Bonaventura Bolíbar, director scientific del IDIAP Jordi Gol participaran en el debat "Real world data from Catalonia".

Per limitacions d’aforament, és imprescindible registrar-se abans del 30 de novembre a http://emif.concentris.de. Per qualsevol informació addicional: emifcolloquium@synapse-managers.com/ 635681764 (Sarah Davoren).

Veure el programa

Tots els actes

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte