Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

23 d'octubre de 2014

Serotonin and Dopamine Influences on Prefrontal Cortex Function: Neurons, Networks and Circuits" a càrrec de Maria Victoria Puig, PhD

Sala Ramón y Cajal (Plaça interior PRBB) a les 12 hores

El proper dia 23 d'octubre a les 12h tindrà lloc aquesta sessió científica a la Sala Ramón y Cajal en el marc del Programa de Neurociències de l'IMIM. La sessió anirà a càrrec de Mª Victòria Puig, investigadora Ramón y Cajal recentment incorporada a aquest programa, experta en neurofisiologia i neurofarmacologia in vivo en animals de laboratori, incloent rossegadors i primats.

La Dra. Puig va realitzar la tesi doctoral a l'Institut d´Investigacions Biomèdiques de Barcelona (IIBB-CSIC-IDIBAPS), on va estudiar el paper dels receptors serotoninèrgics en la modulació de l´activitat neuronal de la rata. Posteriorment va realitzar una estada postdoctoral al Japó, on va investigar com els receptors serotoninèrgics modulen activitat neuronal oscil.latòria (ones cerebrals). Abans d´incorporar-se a l´IMIM era investigadora al Massachusetts Institute of Technology (MIT), on va estudiar la importància dels receptors dopaminèrgics en l´aprenentatge i la memòria en micos macacs. La Dra. Puig ha estat recentment galardonada amb un projecte NARSAD de la fundació americana Brain & Behavior Research Foundation.

Veure pòster

Tots els actes

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte