Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

16 i 17 de juny de 2014

15 Jornada ENTER Mental Health a Barcelona: La participació del malalt mental, centre del nou model per la recuperació i el benestar.

Sala Marull (Dr. Aiguader, 80. Barcelona)

Els propers dies 16 i 17 de juny tindrà lloc a Barcelona la Jornada Internacional "Participació dels usuaris: un element essencial per a la millora efectiva de la salut mental", organitzades per ENTER Mental Health amb la col·laboració de l’Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions de l’Hospital del Mar Salut Mental Catalunya i l'Associació Espanyola de Neuropsiquiatria.

La Jornada, adreçada a professionals, docents i usuaris, presenta una gran varietat d’experiències que tenen en comú la presència de l'usuari com a col·laborador i protagonista, i tenen lloc en un marc universitari, professional i de recerca, un entorn en el qual no és usual incloure aquesta participació. La jornada ha superat les dues-cents inscripcions, que suposen una ocupació total de l'aforament, la qual cosa mostra l'enorme interès que el nou model d'atenció coparticipativa amb l'usuari desperta en l'àmbit assistencial i investigador.

La xarxa ENTER (European Network for Training, Evaluation and Research) agrupa professionals relacionats amb la Salut Mental de diferents països, entre els que en forma part la Dra. Paz Flores, representant local de la xarxa a Espanya a més de ser metgessa de l'Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions (INAD) i investigadora del Grup de recerca en angoixa, trastorns afectius i esquizofrènia de l'IMIM. Tots ells están interessats a participar en estudis multicèntrics que abasten temes diversos, sempre amb la missió de promoure i defensar la formació, promoció i atenció en aquest àmbit.

Veure programa

Veure nota de premsa

Tots els actes

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte