IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

Agenda

29/04/2013

"El sedentarisme, l'activitat física i la salut cardiovascular" a càrrec d'Emmanuel Stamatakis

Sala Xipre, IMIM, a les 13 hores

Emmanuel Stamatakis és doctor en Exercici i Salut a la Universitat de Bristol i actualment està liderant el grup de recerca en "Population Health Domain Physical Activity" del Departament d'Epidemiologia i Salut Pública de la University College London (http://www.ucl.ac.uk/epidemiology/people/stamatakise.htm)

El seu principal interès és l'estudi de les conductes sedentàries com a factor de risc independent per a la malaltia cardiovascular. També estudia diversos aspectes de l'activitat física i l'epidemiologia de l'obesitat, així com la contribució de les desigualtats socioeconòmiques en la salut, els efectes de l'activitat física, l'activitat física i la salut mental, la utilitat de l'activitat cardiorespiratòria per predir la malaltia cardiovascular i el mesurament de l'activitat física en l'epidemiologia, entre d'altres.

Emmanuel Stamatakis és autor d'un total de 93 articles publicats en revistes indexades en els últims cinc anys. Visitarà l'IMIM aquest proper dilluns 29 d'abril i realitzarà el seminari:"El sedentarisme, l'activitat física i la salut cardiovascular", a la Sala Xipre a les 13 hores. És un seminari obert per a tots els que hi puguin estar interessats.

Tots els actes

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte