Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

19 de desembre de 2012

Incidència d'asma d'adult després d’intervencions hipotètiques sobre l'índex de massa corporal i l'activitat física. Una aplicació de la fórmula G paramètrica

Sala Xipre (173.06) - 1a planta de l'IMIM a les 15:00 h

En el marc de les sessions d'Epidemiologia i Salut Pública de l'IMIM (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques), el proper dimecres dia 19 de desembre a les 15:00 h tindrà lloc a la sala Xipre (173.06), la sessió que porta per títol: "Incidència d'asma d'adult després d’intervencions hipotètiques sobre l'índex de massa corporal i l'activitat física. Una aplicació de la fórmula G paramètrica" a càrrec de Judith Garcia Aymerich, investigadora del Grup de Recerca en Salut Respiratòria, Contaminació Atmosfèrica i Desenvolupament del CREAL.

Judith Garcia Aymerich és Llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona (1996) i Doctora en Salut Pública i Metodologia de Recerca Biomèdica per l´Universitat Autònoma de Barcelona (2002). L’any 1996 va començar treballant com epidemiòloga en l’estudi dels factors del risc d’agudització de la malaltia pulmonar obstructiva crònica (MPOC). Actualment lidera la línia de recerca sobre activitat física i malalties respiratòries cròniques (asma i MPOC) i l’estudi de l’heterogeneïtat fenotípica de la MPOC. L’interès per la metodologia epidemiològica va resultar en una estada d’un any al Grup d’Inferència Causal del Department d’Epidemiologia de la Universitat de Harvard, Boston, on va aprendre la misteriosa formula g que dimecres descobrirem. El seminari serà en anglès.

Tots els actes

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte