Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

15/04/2024 - Informació general

El Dr. Manuel Pera escollit nou acadèmic numerari de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya

La seva elecció es va fer efectiva el passat 9 d'abril. El Dr. Pera ja era acadèmic corresponent de la institució des de l'any 2022.

La Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya va escollir, en sessió plenària celebrada el passat 9 d'abril, el Dr. Manuel Pera com a nou acadèmic numerari de la institució. El Dr. Pera, que ja era acadèmic corresponent des de l'any 2022, estarà adscrit a la secció de cirurgia de la institució.

Manuel_Pera

El cap de secció de la Unitat de Cirurgia Gastrointestinal de l'Hospital del Mar i investigador de l'Institut de recerca del centre, es converteix així en un dels seixanta acadèmics numeraris de la institució. L'elecció es fa per votació entre els mateixos membres. La cerimònia d'entrada a la Reial Acadèmia tindrà lloc en els pròxims mesos.

El Dr. Manuel Pera

Nascut a Sevilla, és llicenciat en Medicina i Cirurgia, especialista en Cirurgia General i Digestiva i Doctor en Medicina. Exerceix com a cap de Secció de la Unitat de Cirurgia Gastrointestinal de l'Hospital del Mar. És catedràtic de Cirurgia de la Universitat Autònoma de Barcelona des de l'any 2018. És autor de més de 200 publicacions i de 300 comunicacions a congressos. Ha participat en una vintena de projectes de recerca i ha dirigit 13 tesis doctorals. Els seus treballs acumulen més de 6.000 citacions i tenen un índex-h de 38. Entre altres reconeixements, ha rebut el Premio Manuel Corachan de la Societat Catalana de Cirurgia i és Honorary Fellow del European Board of Upper Gastrointestinal Surgery i Honorary Fellow del Royal College of Surgeons of Edinburgh.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte